Studentski servis

Izdavanje ugovora,pregled isplata i zarada/ automatsko članstvo putem AAI id.

Prijavite se preko AAI@EduHr elektroničkog identiteta, te pratite upute za izdavanje Ugovora za rad. Po unosu svih potrebnih podataka (OIB ili šifra poslodavca, opis posla, cijenu rada, dogovoreno razdoblje rada, te mjesto rada) dobit ćete prikaz ugovora u .pdf formatu u tri identična primjerka koje morate isprintati, a dalje postupate kao da ste Ugovor podigli na šalteru Studentskog servisa.Svaki Ugovor ima svoj pripadajući broj i može se iskoristiti samo jedanput, a za istog poslodavca možete izdati samo dva Ugovora, ali za različita razdoblja rada. Također, omogućen Vam je pregled svih izdanih ugovora, njihov status, isplate, te pregled ukupne zarade

U slučaju nemogućnosti pristupa aplikaciji molim Vas provjeriti studentska prava ovdje.

NOVO: Samo za studente/ice koji imaju proveden upis tekuće akademske godine u Informacijskom sustavu studentskih prava – ISSP, a koji nisu već učlanjeni u S.S.Zadar. Automatsko učlanjenje studenata/ica u Stud.servis Zadar nakon prijave na WEB APLIKACIJU putem AAI@EduHr identiteta, ispunjavanjem pristupnice. Ova opcija učlanjenja nije dostupna za maturante/ice, osobe koje su završile studij i studente čije se pravo za rad ne može potvrditi putem ISSP REST API-ja.

Sve navedene usluge dostupne su samo studentima koji su u sustavu AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

                                                                           
  Prijava na WEB APLIKACIJU  

U slučaju bilo kakvih pitanja i/ili nejasnoća javite nam se e-mail porukom na adresu sts.web@unizd.hr . Uz opis problema, pitanje ili komentar molimo da obavezno navedete točno ime i prezime i kontakt broj.