Naziv poslodavca: RUDAN D.O.O. šifra 607721
Potreban broj studenata/ica: 10 ( 3 kuhar, 1 recepcioner, 1 noćni recepcioner, 3 servir, konobar, 3 sobarica)
Vrsta posla: kuhar, recepcioner, noćni recepcioner servir, konobar, sobarica
Mjesto rada: VODICE
Putni trošak: da
Period rada: 15.06.2024.-15.09.2024.
Radno vrijeme: 8 h dnevno
Cijena neto sata: 5,25 €
(uz povećanje od 50% za prekovremeni rad, za noćni rad, za rad nedjeljom, za rad blagdanom)
Kontakt za prijavu:
KUHAR https://online.selekcija.hr/home/job/3019/?application=true
RECEPCIONR https://online.selekcija.hr/home/job/3016/?application=true
NOĆNI RECEPCIONER https://online.selekcija.hr/home/job/3015/?application=true
RUDAN https://online.selekcija.hr/home/job/3032/?application=true
KONOBAR https://online.selekcija.hr/home/job/3017/?application=true
SOBARICA https://online.selekcija.hr/home/job/3020/?application=true
POM.RADNIK U KUH. https://online.selekcija.hr/home/job/3056/?application=true
RADNIK U PRAONICI https://online.selekcija.hr/home/job/3052/?application=true
Što nudimo?
- rad u dinamičnom i ugodnom okruženju
- organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada
- plaćen putni trošak za zaposlenike koji imaju prebivalište/boravište izvan lokacije rada
- osigurani topli obroci
- 1 slobodan dan tjedno
Odgovornosti - KUHAR:
- obrada namirnica i pripremanje, dekoriranje i prezentiranje jela za goste
- kontroliranje ispravnosti namirnica i kvalitete jela
- briga o procedurama i standardima, čistoći i normativima
- poštivanje standarda kompanije i visoke razine profesionalnosti prilikom obavljanja radnih zadataka.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS ugostiteljske struke (smjer – kuhar)
- sklonost timskom radu
- organiziranost i odgovornost
- točnost, urednost, okretnost
- poznavanje i primjena pravila struke
- prijašnje iskustvo je prednost.
Odgovornosti – RECEPCIONER :
- pružanje učinkovite i ljubazne usluge prijave i odjave gostiju iz hotela
- briga o gostu i informiranje gostiju o pogodnostima unutar hotela
- udovoljavanje zahtjevima gostiju, osiguravajući točnost i učinkovitost
- vođenje računa o privatnosti gostiju i informacija
- odgovaranje na upite gostiju telefonom i mailom
- poštivanje standarda kompanije i visoke razine profesionalnosti prilikom obavljanja radnih zadataka i komunikacije s gostima.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS hotelijersko-turistički smjer ili drugi odgovarajući smjer
- poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
- ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, snalažljivost, samostalnost, proaktivnost
- sklonost timskom radu
- prijašnje iskustvo je prednost
Odgovornosti NOĆNI RECEPCIONER:
- pružanje učinkovite i ljubazne usluge prijave i odjave gostiju iz hotela
- briga o gostu i informiranje gostiju o pogodnostima unutar hotela
- udovoljavanje zahtjevima gostiju, osiguravajući točnost i učinkovitost
- vođenje računa o privatnosti gostiju i informacija
- odgovaranje na upite gostiju telefonom i mailom
- poštivanje standarda kompanije i visoke razine profesionalnosti prilikom obavljanja radnih zadataka i komunikacije s gostima.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS hotelijersko-turistički smjer ili drugi odgovarajući smjer
- poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
- ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, snalažljivost, samostalnost, proaktivnost
- sklonost timskom radu
- prijašnje iskustvo je prednost
Odgovornosti – SERVIR :
- održavanje osobne urednosti i čistoće, te urednosti i čistoće opreme
- priprema i poslužuje pića, napitke i hranu
- obavljanje poslova čišćenja stolova, stolica, podova, stuba, rubova podova, zidova, stropova izloga, polica, radnog šanka, okolnog područje i punjenje hladnjaka
- kontroliranje izdavanja računa za svaku izvršenu uslugu.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- sklonost timskom radu
- organiziranost i odgovornost
- točnost, urednost, okretnost.
Odgovornosti - KONOBAR:
- posluživanje hrane i pića prema osnovnim pravilima struke
- priprema restorana za posebne obroke, pravilno postavljanje stolova kao i održavanje stolova, pribora i ostalog inventara čistim prema estetskim kriterijima i standardnim procedurama
- obračunavanje i naplaćivanje pruženih usluga gostima.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS (poželjno ugostiteljski smjer)
- poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
- poznavanje procesa i načina rada restorana/bara
- uslužnost, komunikativnost, organiziranost i odgovornost
- točnost, urednost, okretnost poznavanje i primjena pravila struke
Odgovornosti - SOBARICA:
- pospremanje soba prema standardima
- potpuno pospremanje hotelskih soba nakon odlaska gostiju
- održavanje visokih standarda čistoće i urednosti ostalih prostora
- poštivanje standarda kompanije prilikom obavljanja radnih zadataka
- provođenje visoke razine profesionalnosti u komunikaciji s gostima.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, snalažljivost, samostalnost
- sklonost timskom radu
- prijašnje iskustvo i poznavanje i primjena pravila struke je prednost.