Studentski servis

RUDAN D.O.O.

kuhar, recepcioner, noćni recepcioner servir, konobar, sobarica, - VODICE

Naziv poslodavca: RUDAN D.O.O. šifra 607721    

Potreban broj studenata/ica: 10 ( 3 kuhar, 1 recepcioner, 1 noćni recepcioner, 3 servir, konobar, 3 sobarica)

Vrsta posla: kuhar,  recepcioner, noćni recepcioner servir, konobar, sobarica

Mjesto rada: VODICE

Putni trošak:    da

Period rada: 15.06.2024.-15.09.2024.

Radno vrijeme: 8 h dnevno

Cijena neto sata: 5,25 €

(uz povećanje od 50% za prekovremeni rad, za noćni rad, za rad nedjeljom, za rad blagdanom)

Kontakt za prijavu:

KUHAR https://online.selekcija.hr/home/job/3019/?application=true

RECEPCIONR https://online.selekcija.hr/home/job/3016/?application=true

NOĆNI RECEPCIONER  https://online.selekcija.hr/home/job/3015/?application=true

RUDAN https://online.selekcija.hr/home/job/3032/?application=true

KONOBAR https://online.selekcija.hr/home/job/3017/?application=true

SOBARICA https://online.selekcija.hr/home/job/3020/?application=true

POM.RADNIK U KUH. https://online.selekcija.hr/home/job/3056/?application=true

RADNIK U PRAONICI https://online.selekcija.hr/home/job/3052/?application=true

Što nudimo?

  • rad u dinamičnom i ugodnom okruženju
  • organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada
  • plaćen putni trošak za zaposlenike koji imaju prebivalište/boravište izvan lokacije rada
  • osigurani topli obroci
  • 1 slobodan dan tjedno

Odgovornosti - KUHAR:

  • obrada namirnica i pripremanje, dekoriranje i prezentiranje jela za goste
  • kontroliranje ispravnosti namirnica i kvalitete jela
  • briga o procedurama i standardima, čistoći i normativima
  • poštivanje standarda kompanije i visoke razine profesionalnosti prilikom obavljanja radnih zadataka.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • SSS ugostiteljske struke (smjer – kuhar)
  • sklonost timskom radu
  • organiziranost i odgovornost
  • točnost, urednost, okretnost
  • poznavanje i primjena pravila struke
  • prijašnje iskustvo je prednost.

Odgovornosti – RECEPCIONER :

  • pružanje učinkovite i ljubazne usluge prijave i odjave gostiju iz hotela
  • briga o gostu i informiranje gostiju o pogodnostima unutar hotela
  • udovoljavanje zahtjevima gostiju, osiguravajući točnost i učinkovitost
  • vođenje računa o privatnosti gostiju i informacija
  • odgovaranje na upite gostiju telefonom i mailom
  • poštivanje standarda kompanije i visoke razine profesionalnosti prilikom obavljanja radnih zadataka i komunikacije s gostima.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • SSS hotelijersko-turistički smjer ili drugi odgovarajući smjer
  • poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
  • ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, snalažljivost, samostalnost, proaktivnost
  • sklonost timskom radu
  • prijašnje iskustvo je prednost

Odgovornosti NOĆNI RECEPCIONER:

  • pružanje učinkovite i ljubazne usluge prijave i odjave gostiju iz hotela
  • briga o gostu i informiranje gostiju o pogodnostima unutar hotela
  • udovoljavanje zahtjevima gostiju, osiguravajući točnost i učinkovitost
  • vođenje računa o privatnosti gostiju i informacija
  • odgovaranje na upite gostiju telefonom i mailom
  • poštivanje standarda kompanije i visoke razine profesionalnosti prilikom obavljanja radnih zadataka i komunikacije s gostima.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • SSS hotelijersko-turistički smjer ili drugi odgovarajući smjer
  • poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
  • ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, snalažljivost, samostalnost, proaktivnost
  • sklonost timskom radu
  • prijašnje iskustvo je prednost

Odgovornosti – SERVIR :

  • održavanje osobne urednosti i čistoće, te urednosti i čistoće opreme
  • priprema i poslužuje pića, napitke i hranu
  • obavljanje poslova čišćenja stolova, stolica, podova, stuba, rubova podova, zidova, stropova izloga, polica, radnog šanka, okolnog područje i punjenje hladnjaka
  • kontroliranje izdavanja računa za svaku izvršenu uslugu.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • sklonost timskom radu
  • organiziranost i odgovornost
  • točnost, urednost, okretnost.

Odgovornosti - KONOBAR:

  • posluživanje hrane i pića prema osnovnim pravilima struke
  • priprema restorana za posebne obroke, pravilno postavljanje stolova kao i održavanje stolova, pribora i ostalog inventara čistim prema estetskim kriterijima i standardnim procedurama
  • obračunavanje i naplaćivanje pruženih usluga gostima.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • SSS (poželjno ugostiteljski smjer)
  • poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
  • poznavanje procesa i načina rada restorana/bara
  • uslužnost, komunikativnost, organiziranost i odgovornost
  • točnost, urednost, okretnost poznavanje i primjena pravila struke

Odgovornosti - SOBARICA:

  • pospremanje soba prema standardima
  • potpuno pospremanje hotelskih soba nakon odlaska gostiju
  • održavanje visokih standarda čistoće i urednosti ostalih prostora
  • poštivanje standarda kompanije prilikom obavljanja radnih zadataka
  • provođenje visoke razine profesionalnosti u komunikaciji s gostima.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, snalažljivost, samostalnost
  • sklonost timskom radu
  • prijašnje iskustvo i poznavanje i primjena pravila struke je prednost.

 

App

Error rendering template