Naziv poslodavca: RUDAN D.O.O. šifra 607721
Potreban broj studenata/ica: 7 (6 pomoćni kuhar, 1 maser, 4 recepcioner, 8 servir, 10 spremačica 4 konobar )
Vrsta posla: pomoćni kuhar, maser, recepcioner, servir, spremačica, konobar
Mjesto rada: Biograd
Putni trošak: da
Period rada: 15.06.2024.-15.09.2024.
Radno vrijeme: 8 h dnevno
Cijena neto sata: 5,25 €
(uz povećanje od 50% za prekovremeni rad, za noćni rad, za rad nedjeljom, za rad blagdanom)
Kontakt za prijavu:
POMOĆNI KUHAR: https://online.selekcija.hr/home/job/3027/?application=true
MASER: https://online.selekcija.hr/home/job/3007/?application=true
RECEPCIONER: https://online.selekcija.hr/home/job/3025/?application=true
KONOBAR: https://online.selekcija.hr/home/job/3031/?application=true
SERVIR: https://online.selekcija.hr/home/job/3032/?application=true
SPREMAČICA / ČISTAČICA https://online.selekcija.hr/home/job/3030/?application=true
Dodatne napomene:
Što nudimo?
- rad u dinamičnom i ugodnom okruženju
- organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada
- plaćen putni trošak za zaposlenike koji imaju prebivalište/boravište izvan lokacije rada
- osigurani topli obroci
- 1 slobodan dan tjedno
Odgovornosti - POMOĆNI KUHAR:
- sudjelovanje u pripremi jela od usitnjavanja i obrade do finalne obrade.
- serviranje i izdavanje jela u skladu s restoranskim standardima.
- briga o čistoći kuhinjske opreme, uređaja, radnih površina i radnog prostora.
- pridržavanje propisa za skladištenje namirnica te održavanje visokih higijenskih standarda.
- pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja.
- primjena mjera i sredstava zaštite na radu radi osiguranja sigurnog radnog okruženja.
- provođenje aktivnosti u skladu sa zakonskim i internim propisima, procedurama te postizanjem ciljeva restorana.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- sklonost timskom radu
- organiziranost i odgovornost
- točnost, urednost, okretnost.
Odgovornosti – MASER:
- pružanje usluga i tretmana sukladno struci i normama
- briga o higijeni i čistoći po najvišim standardima
- srdačna i ljubazna komunikacija sa gostima
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS kozmetičar/Wellness terapeut ili fizioterapeut
- komunikativnost, ljubaznost, urednost
- sklonost timskom radu.
Odgovornosti- RECEPCIONER :
- pružanje učinkovite i ljubazne usluge prijave i odjave gostiju iz hotela
- briga o gostu i informiranje gostiju o pogodnostima unutar hotela
- udovoljavanje zahtjevima gostiju, osiguravajući točnost i učinkovitost
- vođenje računa o privatnosti gostiju i informacija
- odgovaranje na upite gostiju telefonom i mailom
- poštivanje standarda kompanije i visoke razine profesionalnosti prilikom obavljanja radnih zadataka i komunikacije s gostima.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS hotelijersko-turistički smjer ili drugi odgovarajući smjer
- poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
- ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, snalažljivost, samostalnost, proaktivnost
- sklonost timskom radu
- prijašnje iskustvo je prednost
Odgovornost - KONOBAR:
- posluživanje hrane i pića prema osnovnim pravilima struke
- priprema restorana za posebne obroke, pravilno postavljanje stolova kao i održavanje stolova, pribora i ostalog inventara čistim prema estetskim kriterijima i standardnim procedurama
- obračunavanje i naplaćivanje pruženih usluga gostima.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS (poželjno ugostiteljski smjer)
- poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
- poznavanje procesa i načina rada restorana/bara
- uslužnost, komunikativnost, organiziranost i odgovornost
- točnost, urednost, okretnost poznavanje i primjena pravila struke.
Odgovornosti – SERVIR :
- održavanje osobne urednosti i čistoće, te urednosti i čistoće opreme
- priprema i poslužuje pića, napitke i hranu
- obavljanje poslova čišćenja stolova, stolica, podova, stuba, rubova podova, zidova, stropova izloga, polica, radnog šanka, okolnog područje i punjenje hladnjaka
- kontroliranje izdavanja računa za svaku izvršenu uslugu.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- sklonost timskom radu
- organiziranost i odgovornost
- točnost, urednost, okretnost.
Odgovornosti SPREMAČICA / ČISTAČICA :
- čišćenje i pospremanje hotelskih soba, sobnih balkona i terasa
- pranje, održavanje i uređivanje svih zajedničkih prostora namijenjenih gostima
- čišćenje, održavanje i pranje tekstilnog dekora, hotelskog namještaja, prekrivača, zaštita za madrace, madraca, sobnih hladnjaka u hotelskim sobama.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, snalažljivost, samostalnost
- sklonost timskom radu
- prijašnje iskustvo i poznavanje i primjena pravila struke je prednost.